Webteksten

Feedback geven is maar lastig
Webteksten · 04. april 2024
Feedback ontvangen is lastig voor veel mensen. Maar feedback geven ook. Waarom schrikken mensen als je de telefoon pakt om door te vragen? Waarom blijft de feedback vaak zo vaag of krijg ik zelfs helemaal geen antwoord? In deze blog zet ik mijn ervaringen met feedback vragen op een rij.

De dag dat ik over mijn AI-plankenkoorts heenstapte
Webteksten · 11. mei 2023
Had je mij vijf jaar geleden verteld dat ik als tekstschrijver ook met AI te maken zou krijgen, dan had ik je waarschijnlijk raar aangekeken. Want AI, dat was toch iets voor wetenschappers, techneuten en IT-nerds? Wat moet een tekstschrijver daarmee? Even geleden besefte ik dat ik niet meer om AI heen kon. Ik besloot toch maar eens met ChatGPT aan de slag te gaan. Dat was de dag dat ik over mijn AI-plankenkoorts heenstapte.

Webteksten · 24. augustus 2020
Beter vindbaar worden in Google? En meer halen uit je website? Met de vijf quick wins voor je webteksten in deze blog leg je een goede basis voor vindbare, doelgroepgerichte en wervende webteksten. En met de bonustip overtuig je jouw doelgroep wél om die bestelling te doen. Die sollicitatie te versturen. Of die informatie aan te vragen.

Webteksten · 25. september 2018
Je webteksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver, waarom zou je? Dat kun je toch zelf ook wel? Piece of cake. In deze blogpost vind je vijf redenen om geen tekstschrijver in te huren. Of misschien toch juist wel.