Over Appel Tekstcreaties

Ik geef jouw teksten pit

Wendy Appel | freelance tekstschrijver - Appel Tekstcreaties
Wendy Appel

Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan heb ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online marketing en marketingcommunicatie vervuld. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Zo heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver. Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, e-mailnieuwsbrieven en social media posts. Maar ook voor andere teksten, zoals het opstellen van trainingsdocumentatie, handleidingen en productmarketingteksten, kun je bij mij terecht.

 

Freelance tekstschrijver voor wie?

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk of regelmatig behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. 

 

De volgende bedrijven hielp ik al op weg, onder meer met webteksten voor een goed vindbare website en meer rendement uit hun website. En blogposts, cases, whitepapers, wervende marketingmails en aansprekende e-mailnieuwsbrieven.

 


Tarieven freelance tekstschrijver

Afhankelijk van de hoeveelheid en soort teksten, de complexiteit en de deadline, lopen mijn tarieven uiteen van € 40 tot € 60 per uur. Net als de teksten die ik voor je verzorg, is elke opdracht maatwerk. Daarom ontvang je altijd een offerte op maat. Ben je ZZP'er? Dan krijg je 20% ZZP-korting op mijn uurtarief.