Over Appel Tekstcreaties

Ik geef jouw teksten pit

Wendy Appel | freelance tekstschrijver - Appel Tekstcreaties
Wendy Appel

Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan heb ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online marketing en marketingcommunicatie vervuld. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Zo heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver. Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, e-mailnieuwsbrieven en social media posts. Maar ook voor andere teksten, zoals het opstellen van trainingsdocumentatie, handleidingen en productmarketingteksten, kun je bij mij terecht.

 

Freelance tekstschrijver voor wie?

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk of regelmatig behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. 

 

De volgende bedrijven hielp ik al op weg, onder meer met webteksten voor een goed vindbare website en meer rendement uit hun website. En blogposts, cases, whitepapers, wervende marketingmails en aansprekende e-mailnieuwsbrieven.

 

CFO Capabel
PixioCard
Learnit Training
Finance Factor
Nieuwstad Optiek
Happimotion. Werkgeluk in beweging.
Zorggroep De Laren
Mission Command
Pompkracht
Your Online Fit Coach
Marktwijs Consultancy
Tennisvereniging Manger Cats Driebergen
Binto. Simpel en veilig betalen bij servicemachines.
Junea, brought to you by Selecta
Petra's Touch massagepraktijk
Boekhoudkantoor Jazz
JeVolgende Stap loopbaancoaching
Expat Center Food Valley. Easy access for foreign professionals.
Equizenz HSP coaching
Beautiful Pets
Ron Meijering mental coaching
EIFFEL. Human powered, data driven
Vidley. De VideoWenskaart
The Healthy Snackbox

Tarieven freelance tekstschrijver

Afhankelijk van de hoeveelheid en soort teksten, de complexiteit en de deadline, lopen mijn tarieven uiteen van € 45 tot € 65 per uur. Net als de teksten die ik voor je verzorg, is elke opdracht maatwerk. Daarom ontvang je altijd een offerte op maat. Ben je ZZP'er? Dan krijg je 20% ZZP-korting op mijn uurtarief.

Partners

Online marketing bureau Your Online Marketing helpt u online uw doelgroep bereiken. Uw website vindbaar maken in Google. Bezoekers naar uw website leiden. En zorgen dat zij via uw website goed

geholpen worden. 

 

Wilt u online beter vindbaar worden? Inzicht in uw websiteresultaten? Een e-mail marketing campagne of social media campagne opzetten? Adverteren in Google? Voor elke vraag en elk budget biedt Your Online Marketing een passend online marketing pakket. - www.youronlinemarketing.nl


Voor Tekst is het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie. We adviseren, trainen en schrijven. Onze specialisatie? Arbeidsmarktcommunicatie dus. In de breedste zin van het woord. Denk aan vacatureteksten, websiteteksten, advertentieteksten, e-mailteksten of andere teksten.

 

Dit doen we met kennis van zaken en met een team van professionals. Voor én bij werkgevers, intermediairs en jobmarketeers. Voor online en offline arbeidsmarktcommunicatie. Voor interne en externe communicatie. Voor authenticiteit en resultaat. Met plezier. - www.voortekst.nl