Over Appel Tekstcreaties

Ik geef jouw teksten pit

Wendy Appel | freelance tekstschrijver - Appel Tekstcreaties
Wendy Appel

Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan heb ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online recruitment marketing, online marketing en marketingcommunicatie vervuld. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Zo heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver. Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, vacatureteksten, e-mailnieuwsbrieven en social media posts. Maar ook voor andere teksten, zoals het opstellen van trainingsdocumentatie, handleidingen en productmarketingteksten, kun je bij mij terecht.

 

Freelance tekstschrijver voor wie?

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk of regelmatig behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. 

 

De volgende bedrijven hielp ik al op weg, onder meer met webteksten voor een goed vindbare website en meer rendement uit hun website. En blogposts, cases, whitepapers, wervende marketingmails en aansprekende e-mailnieuwsbrieven.

 

CFO Capabel - Sturen door inzicht
CEO Capabel - Gezond groeien
PixioCard
Learnit Training
Finance Factor
Zorggroep De Laren
Mission Command
Pompkracht
Marktwijs Consultancy
Tennisvereniging Manger Cats Driebergen
Junea, brought to you by Selecta
Yourwebinar - mediaproducties op maat
Petra's Touch massage & coaching
Expat Center Food Valley. Easy access for foreign professionals.
Pauline Hoogervorst - rouwcoach & rouwconsultant
Equizenz HSP coaching
Beautiful Pets
Vidley. De VideoWenskaart
The Healthy Snackbox

Tarieven freelance tekstschrijver

Afhankelijk van de hoeveelheid en soort teksten, de complexiteit en de deadline, lopen mijn tarieven uiteen van € 60 tot 80 per uur. Net als de teksten die ik voor je verzorg, is elke opdracht maatwerk. Daarom ontvang je altijd een offerte op maat. Ben je ZZP'er? Dan krijg je 20% ZZP-korting op mijn uurtarief.

Appel Tekstcreaties is aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.
Appel Tekstcreaties is aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.