© Appel Tekstcreaties 2018

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) op deze site (appeltekstcreaties.nl en alle onderliggende pagina’s) bij Appel Tekstcreaties.

 

Geheel of gedeeltelijk overnemen, plaatsen op andere sites, verveelvoudigen op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruiken van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Appel Tekstcreaties of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

 

De website www.appeltekstcreaties.nl en de volledige inhoud van deze website zijn eigendom van Appel Tekstcreaties. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. Appel Tekstcreaties kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derde partijen, waarnaar wordt gelinkt vanuit www.appeltekstcreaties.nl.

 

Vragen over deze website? Stuur een e-mail naar info@appeltekstcreaties.nl of neem contact op met Wendy Appel via telefoonnummer 0649614129.