Teksten voor ZZP'ers | Goed voorbereid van start

Je hebt de knoop doorgehakt: jij begint voor jezelf. Gefeliciteerd! Een mooi avontuur waar je vol vertrouwen aan begint. Als ervaren tekstschrijver denk ik met je mee en help ik je jouw verhaal helder te maken. Profiteer van een speciaal ZZP-tarief en ga goed voorbereid van start als ZZP'er.

 

Bereik én overtuig je doelgroep met jouw verhaal

Jij hebt een mooi product of een interessante dienst te bieden. Je weet waar je voor staat. En je wilt je doelgroep overtuigen dat ze echt bij jou moeten zijn. Maar hoe krijg je dat duidelijk op papier? Spreekt jouw doelgroep dezelfde taal als jij? Of moet je je boodschap anders verwoorden om hem te laten landen? En hoe zorg je dat je doelgroep een aanvraag doet, een bestelling plaatst, zich abonneert op jouw nieuwsbrief of zich inschrijft voor jouw evenement?

 

Tekstschrijver nodig of zelf leren schrijven?

Heb je een tekstschrijver nodig? Ik help je graag jouw verhaal helder te maken en ik verzorg al je teksten. Van webteksten waarmee je ook goed vindbaar wordt in Google tot uitnodigende teksten voor je nieuwsbrief. Van teksten over wie je bent en wat je te bieden hebt tot marketingteksten over de vele voordelen van jouw product of dienst. 

Wil je zelf leren schrijven? Ook daarmee kan ik je helpen.

 

Praktische aanpak en speciaal ZZP-tarief

Als ZZP'er zit je niet te wachten op dikke adviesrapporten en torenhoge rekeningen. Daarom bied ik je tegen een speciaal ZZP-tarief een praktische aanpak: in een intakegesprek vertel je me alles over je plannen en wensen, je bedrijf, je producten of diensten, je doelgroep en wat jou uniek maakt ten opzichte van je concurrenten. Samen bepalen we welke teksten nodig zijn om jouw verhaal helder te maken. 

 

Eerst een proeftekst

Na ons gesprek ga ik direct voor je aan de slag: binnen een paar dagen ontvang je van mij een proeftekst. Wil je dingen anders, dan pas ik de proeftekst net zo lang aan tot deze volledig aan jouw wensen voldoet. Ben je tevreden over de proeftekst, dan schrijf ik de overige teksten voor je in dezelfde stijl. Een correctieronde voor alle teksten is inbegrepen.

 

 

Overtuigd? Vraag snel informatie of een offerte aan.

“Ik kan Appel Tekstcreaties van harte aanbevelen. Sinds de start van mijn massagepraktijk in 2017 maak ik gebruik van Wendy’s diensten. Meestal maak ik een globale opzet en Wendy maakt er vervolgens een lekker lopend stuk tekst van. Daarnaast draagt ze zorg voor hoe het op mijn website moet staan om zo hoog mogelijk in Google uit te komen. Ik ben ervan overtuigd dat Wendy’s teksten bijdragen aan mijn goedlopende praktijk en inmiddels ook opdrachten door het hele land. Zelfs in een oerwoud aan masseurs, komen mensen online toch bij mij uit om een offerte te vragen. Kortom: Wendy weet wat ze doet, levert meestal snel en denkt graag met je mee!”
Petra van der Hoeven, eigenaar Petra’s Touch massagepraktijk & coaching